Summa sidvisningar

tisdag 5 februari 2013

TISDAG

Eftersom jag försöker skriva in mig igen på bloggen blir det ett litet inlägg i kväll också. 
Tisdag innebär ju promenaddag med gänget och första tisdagen varje månad lyxar vi till oss, överger Café Benjamin och dess micrade crepes, pajer och sallad för någon av stans alla lunchrestauranger. Idag blev det Rinkside, isladans mathak. Där serverades fiskgryta med saffran och aioli och rårakor med stekt fläsk och rårörda lingon. Salladsbordet därtill är innehållrikt och inte försöker man ens undvika särskilt mycket av allt det goda. Dagens fisk var tyvärr aningens smaklös, men det hindrade inte att man gick mätt och belåten därifrån.

Dessa tisdagsträffar är på ett sätt en av veckans höjdpunkter, det är ett glatt gäng, stämningen är skönt gemytlig och skratten många. Ingen uteblir heller utan det är snarare så att alla ser i möjligaste mån till att möta upp. Oftast är vi bortåt femton glada damer.

Jag blev ensam på promenaden hem då några tog bussen och nån passade på att göra en runda på stan, vädret var nästan vårligt skönt. 

Liten notis om renoveringen, idag tittade målar-Robban på jobbet och i och med det är hantverkarhjälpen fördigtingad. Själv har jag skaffat ett antal flyttkartonger från Ö&B så det är bara att sätta igång med att tömma alla skåp. Lådorna tror jag att jag staplar på rumsgolvet för dess innehåll  ska ju åter in i det nya lådorna. Vardagsrummet blir stora magasinet, en oreda blir det  men bara vi hittar till sovrummet går det väl an nån vecka. Och jag längtar, sk spänd förväntan vill jag påstå. 

Så ännu en bra dag är snart slut, nu väntar sängen och det blir några sidor i boken på nattduksbordet, En halv gul sol. God natt!

1 kommentar:

  1. Det är roligt med ombyte :D Och det brukar gå överförväntan att leva i röra, när man vet att det blir bättre sen.
    Kram

    SvaraRadera