Summa sidvisningar

onsdag 27 februari 2013

PACKAT OCH KLART

Nu måste jag slänga ner några rader innan sängen och boken får sitt. Det är sista dagen med gamla köket, eller åtminstone det som var, eftersom det nu är tomt i skåpen, alla lådor står på rumsgolvet tillsammans med alla packade flyttkartonger. Vilken himla tur det inte är frågan om att flytta just nu i alla fall, så mycket prylar som  rymdes i vårt lilla kök. 

Jag känner förväntan och längtan efter det nya och efter att få städa in igen i lådor och skåp. Just nu är det rörigt och jag letar efter än det och än det andra, konstigt så mycket man ska ha till hands. I dag när jag gjorde middag behövde jag hjälp av elvispen och....naturligtvis ligger den  längst ner i lådstapeln på rumsgolvet. För att inte tala om kaffekopparna, som jag, utan att tänka mig för, packade längst ner i en kartong och den vet jag inte ens vet var den står. Framme finns fyra frukostmuggar plus två gamla udda koppar. De packade jag inte ens ner eftersom det är tveksamt om de  har någon framtid alls. Sååå....idag när vi fick besök och jag kokade kaffe upptäckte jag misstaget, men i det här läget får man ta det som det är. 



Bortstädat och tömt 

Ihopstädat och fullt



Stökigt, fullt och ostädat

Vädret har varit helt otroligt några dagar nu, det är soligt och varmt och takdropp hela dagarna och ska visst så förbli någon dag till. I söndags tog vi oss en tur ner till stugan, det var ett bra tag sen vi tittade till den nu. På vägen ner dit kunde vi se så lokalt och olika snön fallit under vintern. Här i stan - alltså Morö Backe - har vi stora snödrivor, på en del ställen efter E 4:an nästan inga plogkanter och när vi kom ut till havet höga drivor, jag tror det är det mesta jag någonsin sett därute. Men öppet vatten såg vi en bit ut,  möjligen var det isrännan. 





Snöfritt till midsommar?



Söndagens solnedgång bådade vackert väder



Jag känner mig ganska tom i skallen just nu så jag tror det bästa är att avsluta både inlägget och dagen för att kunna ta emot rivarsnickaren i morgon bitti med gott humör .....och kaffe. God natt.

1 kommentar:

  1. Det är tur att man bara behöver ha det så här en tid...sen gäller det att hitta plats åt det man packat bort. Som tur var hade vi samma skåp som före, när vi gjorde om. Men på nått konstigt vis, fick jag int plats med allt iaf! Eftersom man tydligen är av släktet "hamster" skulle det behövas "göras om" oftare! För slänga..."det kan ju vara bra att ha" tanken kommer alltid fram.
    Lycka till och du det finns engångsmuggar!
    Kram

    SvaraRadera