Summa sidvisningar

lördag 14 april 2012

I MADE MY DAY

....redan på morgonen. Bungypumpade över Alhem och uppför Solbacken, i solsken och frisk, sval luft. Inte många bilar i rörelse efter Torsgatan, och spaningen efter Tussilagon gav inget napp, fast nog väntar jag att få se ett enda litet exemplar snart.  Däremot hade nog någon "gått skorna av sig"  eller var de bara helt krasst slängda efter avslutat begagnande, ibland kan man ju komma på saker och ting helt apropå och då gäller att handla snabbt! Eller råkar det bara vara i skarven mellan snö och barmark nu?



Det var ett bra tag sen jag gick den här rundan och jag kan bara konstatera att vinterns hosta tog med sig lite av min kondition när den lämnade mig. Jag har levt gott  med en bra lungkapacitet, men den verkar ha begränsats något. Att det svartnar för ögonen när jag skottar tung, vattensjuk snö är ju en sak, men uppför backarna.....näee. Såå......fler rundor och mer backar blir'e.



Jag ska nog skyffla lite mer snö idag,  fortfarande finns det gott om den varan  efter gårdagens skottning, då det också tinade bra. Metereologerna hotar med mer snö under det här dygnet, och det blir ju bra eftersom det sägs att den nya snön hämtar den gamla.


Strax lunch, pannkakan i ugnen doftar  och katten tigger mat på sitt eget krävande sätt, så jag kan inte annat än avsluta mitt inlägg på studs!

2 kommentarer:

  1. Haru ta det lugnt nu!!! Int löns he skotta snö nu, he snöa ju!
    Vi har en granne här nedanför, som har gått runt och hackat is på uppfarten, NU hackar han på gräsmattan! Saken är den att det har tinat lika fort hos grannen brevid!
    Ja ibland funderar man hur folk är skapt! Man hittar vantar, handdukar! och skor, en o annan keps och ingen verkar sakna grejerna.

    Ha en bra helg....i morrn kan du skotta då ska solen skina! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaadu, inget skotta idag, det är ju solarbete ;-)

      Radera